Solrosen är en förskola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Vi finns i området Vidablick. Här har vi nära till natur, skog och bibliotek. Det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik, vi har nära till 3:ans spårvagn.

onsdag 21 december 2016

Nyckelpigan besöker ateljén

Under de senaste veckorna har Nyckelpigans blogg varit ur funktion men trots uteblivna blogginlägg så har vi arbetat med vårt träd. Vi har tillbringat mycket tid i ateljén och arbetat med olika material, bland annat tuschpennor och pensel och flaskfärg.Vi har uppmärksammat att barnen gillar bordsteater och speciellt sagan om den lilla lilla gumman.
 

Julen knackar på dörren och utomhus har vi letat och plockat in pinnar som vi använt till vår egna julgran som barnen glatt hjälpte till att sätta ihop.


Arbetet i ateljén har fortsatt och nu har vi även prövat på att limma på naturmaterial och sätta fast materialen på det stora arket som vi tidigare skapat på.

Vi har även prövat på hur det är att måla med en diskborste. Hur blir resultatet? Vad ser det ut som? Det var både kul och spännande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar