Förskolan Solrosens Blogg

Välkomna till förskolan Solrosens blogg.

Syftet med denna blogg är att synliggöra och visa vad vi arbetar med på vår förskola. Tillsammans arbetar vi för att hålla bloggen och verksamheten levande med hjälp av pedagogisk dokumentation och reflektion tillsammans med barnen. Vi använder även bloggen som ett kommunikationsmedel till vårdnadshavarna.

I vår blogg använder vi oss av bilder som är tagna under aktiviteternas process. Vi använder enbart bilder där vårdnadshavare har godkänt att deras barn får vara med på bild. Det som syns av barnen är aldrig ett foto framifrån utan bilderna är tagna så att barnens ansikten aldrig visas. Foton på barnens händer, ryggar och bakhuvuden är de bilder som vi på förskolan Solrosen gemensamt har valt att använda oss av.Vi har också tagit hänsyn till den nya personuppgiftslagen, GDPR, som innebär förstärkta rättigheter för den som lämnat samtycke till bildpublicering. Enligt GDPR har vårdnadshavaren alltid rätt att återkalla sitt samtycke eller också begära att en bild tas bort från bloggen.

Välkomna till oss!

fredag 16 juni 2017

Myran går till dammen

Barnen på Myran tycker det är roligt att gå till dammen. Tidigare i veckan fick några barn chansen att följa med. Nu är vattnet tillbaka, barnen tyckte det var mycket spännande och roligt att se. 

Nu har hajarna och krokodilerna kommit tillbaka sa en del av barnen. 

 Pinnar att föröka få upp skräp i vattnen som inte ska vara där var en bra idé tyckte flera barn.

 Försöka hjälpa lövet över det lilla vattenfallet med pinnen gick också bra.
 VattInga kommentarer:

Skicka en kommentar